Düşük Ses Seviyesi Gerektiren Vortice Fan Sistemleri

Vortice Fan Sistemleri 

Vortice Fan Sistemleri; düşük ses seviyesi gerektiren dar alanlarda egzoz ve üfleme fanı olarak kullanılır. Kolay montajları sayesinde uzman ekibe gerek duymaycak şekilde montaj edilebilirler. En önemli avantajlarından biride bakımlarının son derece kolay olmasıdır. Vortice Fan Sistemleri küçük ve kullanışlı yapılarıyla yer kaplamaz ve sessiz çalışırlar.

 

Vortice Fan Sistemleri Ne İşe Yarar?

Genel olarak küçük çaplı havalandırma projelerinde kullanılırlar. Vortice Fan Sistemleri oldukça kompakt yapıda üretilmektedirler.Konfor maksatlı kurulan havalandırma sistemlerinde tercih edilmektedir. Oldukça sessiz ve verimli olarak çalışmaktadırlar. Devir ayarı yapılarak istenilen kapasitenin sağlanmasını sağlanılabilir.

 

 

Neden tercih edilirler?

Vortice Fan Sistemleri, hızlı monte edilebilir olmaları ve sahip oldukları küçük boyutları ile diğer ürünlerden avantajlıdır. Tavan arası monte edilebilme özelliği, yer kaplamama ve sessiz çalışma sistemi ile çevreye zarar vermemeleri gibi bir çok artı nedenler dolayısıyla tercih edilmektedir. Asya İklimlendirme olarak alanınıza en uygun fan sistemlerini profesyonel ekibimizle birlikte uygun maliyetlere projelendirmekteyiz.