Kanallı Fan Sistemleri

Kanallı Fan Sistemleri

Kanallı Fan Sistemleri; yüksek basınç, güçlü hava akımı ve düşük ses seviyesi gerektiren egzoz ve üfleme havalandırmalarında kullanılır. Kolay montajları sayesinde her iki tarafıda kanala uyum sağlayarak kelepçeyle bağlanabilir. En önemli avantajlarından biri de monte edildikleri alandan çıkarılmadan temizliği ve bakımı yapılabilir. Kanallı Fan Sistemleri kompakt yapılarıyla yer kaplamaz ve sessiz çalışırlar. İsteğinize göre yuvarlak veya dikdörtgen tip fan seçebilirsiniz. Her iki çeşit Kanallı Fan Sistemi de enerji sarfiyatı ve yüksek verimlilik açısından oldukça güvenlidir.

Kanallı Fan Sistemleri Ne İşe Yarar ?

Genel olarak küçük ve orta ölçekli havalandırma projelerinde kullanılırlar. Kanallı Fan Sistemleri oldukça kompakt yapıda üretilmektedir. Bağlantı yönünün değiştirilmesi halinde hem aspiratör hem de vantilatör olarak kullanım imkanı sağlamaktadırlar. Konfor maksatlı kurulan havalandırma sistemlerinde tercih edilmektedir. Oldukça sessiz ve verimli olarak çalışmaktadırlar. Devir ayarı yapılarak istenilen kapasitenin sağlanmasını sağlanılabilir.

 

 

Kanallı Fan Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Kanallı Fan Sistemleri; ofis, ev, spor salonu ve wc gibi alanların havalandırılmasında kullanılmaktadır. Dikdörtgen veya yuvarlak tasarımları sayesinde hava kanalına kolaylıkla monte edilmektedirler. 3 kademeli elektrik motoru ile akuple çalışan radyal fan sessiz çalışarak istenilen kapasiteyi sağlamaktadır.

Neden tercih edilirler?

Kanallı Fan Sistemleri, hızlı monte edilebilir olmaları ve sahip oldukları küçük boyutları ile diğer ürünlerden avantajlıdır. Tavan arası monte edilebilme özelliği, yer kaplamama ve sessiz çalışma sistemi ile çevreye zarar vermemeleri gibi bir çok artı nedenler dolayısıyla tercih edilmektedir. Asya İklimlendirme olarak alanınıza en uygun fan sistemlerini profesyonel ekibimizle birlikte uygun maliyetlere projelendirmekteyiz.