Alanınıza Özel Çatı Tipi Fanlar

Çatı Tipi Fanlar

 

Çatı Tipi Fanlar, hava kanalı bağlantıları yapılarak veya montajlı işlemler uygulanarak aspiratör olarak kullanılmaktadır. Çatı Tipi Fanlar, fan pervanesi ve motor miline direk monte edilerek, elektrik motorunda üretilen enerji hareket enerjisine kayıpsız bir şekilde pervaneye iletilmektedir.

Çatı fanları yatay ve dikey atışlı olarak iki farklı tipte imal edilmektedir. Fanların seyrek kanatlı oluşu ve elektrik motorunun hava akımı dışında olasından dolayı davlumbaz emiş sistemlerinde de kullanılmaktadır. Çatı Tipi Fanlar hafif orta yoğunluktaki parçacık transferlerinde kullanılmaktadır.

Isıtma ve soğutma istemeyen sadece havalandırma ihtiyacı olan mekanlarda, ortam havasını temizlemek için, kullanılacak ortam havasının fizyolojik özelliğine göre, düşük veya yüksek emiş ve üfleme kapasitesine sahip, tam sızdırmazlığı sağlanmış, yüksek kalitede imal edilmiştir. kaset filtreli veya filtresiz olarak kullanılabilmektedir.
 

Çatı Tipi Fanlar Nerede Kullanılır
 

Çatı Tipi Fanlar, hava kanalı bağlantısı olmadan genellikle fabrikalarda merdiven ve asansör basınçlandırma işlemlerinde kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra tekstil elektronik ve gıda maddelerinin depolandığı lojistik alanlarda hızlı ve ekonomik havalandırma işlemi yapması sebebi ile tercih edilmektedir.

Hava Kanalı bağlantısı yapılarak ofis, depo, tuvaletler, şirketler ve davlumbaz emiş sistemlerinde de sıklıkla tercih edilmektedir. Toplu konut projelerinde, merkezi havalandırma kanallarının tepe noktasında monte edilerek daha performanslı bir aspirasyon işlemi yapılmış olur.
 

Çatı Tipi Fanlar Hakkında
 

Çatı Tipi Fanlar oldukça kompakt yapıda imal edilmektedir. Alan tasarrufu yapılması açısından sıklıkla tercih edilen cihazlardandır. Özellikle dikey atışlı çatı fanları koku yüklü atık havaların daha yukarı seviyelere sevk edilmesini sağlamaktadır. Sıcak hava transferi yapılan kullanım yerlerinde Çatı Tipi Fanlar rahatlıkla kullanılmaktadırlar

 

Çatı Tipi Fanlar
Çatı Tipi Fanların Genel Özellikleri
 

Çatı Tipi Fanlar galvaniz üzeri boyalı saclar kullanılarak üretilmektedir. Fan Çarkları geriye eğimli seyrek kanatlı olarak kullanılmaktadır. Elektrik motorları 220 ve 380 volt gerimle beslenmektedir. Dahili soğutmalı çark sayesinde gövde ısısı motor üzerinde uzaklaştırılmaktadır. Çatı Tipi Fanlar yatay ve dikey hava atışlı olarak imal edilmekte ve üretilmektedir.

Asya İklimlendirme olarak otellere, fabrikalara, yemekhanelere, mutfaklara, cafe gibi mekanlara Çatı Tipi Fanlar ve Sistemlerini uygulamaktayız. İşletmeniz için uzman ekibimizle gerekli ölçümleri yaparak özel filtreler üretmekteyiz. Kaliteli, uygun ve verimli filtreler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.