Alanınıza Özel Hücreli Aspiratör Sistemleri

Hücreli Aspiratör Sistemleri 
 

Hücreli Aspiratör Sistemleri, Havalandırma Sistemleri, Isıtma Sistemleri ve Soğutma Sistemlerinde ortamın hava sirkülasyonunu sağlamak, ortamdaki havayı temizleyerek insanlar için sağlıklı ve verimli bir ortam sağlar.

Isıtma ve soğutma istemeyen sadece havalandırma ihtiyacı olan mekanlarda, ortam havasını temizlemek için, kullanılacak ortam havasının fizyolojik özelliğine göre, düşük veya yüksek emiş ve üfleme kapasitesine sahip, tam sızdırmazlığı sağlanmış, yüksek kalitede imal edilmiştir. kaset filtreli veya filtresiz olarak kullanılabilmektedir.

 

 

Hücreli Aspiratör Sistemleri büyük ve kapalı alanların hava ihtiyaçlarını karşılamak için farklı tiplerde fan motoru çeşitleri ile üretilmektedir. Bu tamamen mekanın ihtiyacına göre değişiklik göstermektedir. Hücreli aspiratörler fanları kendi arasında seyrek kanatlı fan ve sık kanatlı fanolmak üzere ayrılmaktadır.

Asya İklimlendirme olarak otellere, fabrikalara, yemekhanelere, mutfaklara, cafe gibi mekanlara duman tutucu filtre sistemleri uygulamaktayız. İşletmeniz için uzman ekibimizle gerekli ölçümleri yaparak özel filtreler üretmekteyiz. Kaliteli, uygun ve verimli filtreler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.