Yer Tipi Fancoil Sistemleri

Yer Tipi Fancoil Sistemleri

 

Günümüz yapılarında yerden tavana cam pencereler, hem görsel hem de yapıların içine sağladıkları yüksek doğal ışık özellikleri nedeniyle tercih edilmeye başlanmıştır. Her ne kadar pencere teknolojisi her geçen gün gelişsede, camların doğası gereği yalıtım konusunda zayıf olmasından dolayı, yapı içerisinde gerçekleşen ısı kaybının engellenmesi gereksinimi doğmaktadır. Yer tipi fancoil sistemleride bu soruna ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. cam pencere önlerinin ısınmasını sağlayarak, yapıların içindeki konforu arttırmaktadır.

Yer tipi fancoil sistemlerinin uygulama alanları arasında, ofisler, plazalar, villalar, rezidanslar, mağazalara gibi her türlü ticari binada kullanılmaktadır.Yer tipi fancoil ünitelerinin kasası galvanizli sac ve plastik malzemeden yapılmıştır. taşıyıcılar galvanizli çeliktendir.Hava filtresinin çıkartılması ve temizlenmesi kolaydır. Ayrıca hava filtresi yıkama ve havayla temizleme sureti ile yeniden kullanılabilir özelliktedir.Gerek makine üzerinde gerekse duvardan kablolu uzaktan kumanda vasıtası ile geniş kontrol imkanı sağlanmaktadır.

 

Yer Tipi Fancoil Sistemlerinin Genel Özellikleri

 

- Yüksek Verimli Eşanjör
- Sessiz ve Verimli Fan Motoru
- Düşük titreşim
- Düşük işletme maliyeti
- Mikropları önlemek ve suyun rahatlıkla akmasını sağlamak için özel verilmiş eğim. - Kolayca takılıp çıkartılabilir.
- Mikrop oluşumu ve aşınmaya karşı koruma amaçlı kolay temizlenebilir fırınlanmış toz boya kaplama.
- Tava dışında yoğuşmayı engellemek için sık ve kapalı hücre izolasyonu.
- Kolaylıkla çıkartılabilen filtre


Asya İklimlendirme olarak otellere, fabrikalara, yemekhanelere, mutfaklara, cafe gibi mekanlara duman tutucu filtre sistemleri uygulamaktayız. İşletmeniz için uzman ekibimizle gerekli ölçümleri yaparak özel filtreler üretmekteyiz. Kaliteli, uygun ve verimli filtreler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.