Gizli Tip Fancoil Sistemleri

Gizli Tip Fancoil Sistemleri
 

Fancoil Nedir?

Havanın bir fan yardımı ile filtrelerden geçirilip sıcak ya da soğuk serpatin yüzeye teması ile ısıtma veya soğutma sağlayan sistemlerdir.Fancoil cihazları ile ortamda bulunan havanın sıcaklığı Fancoil Termostatı yardımı ile kontrol edilir. Fancoiller ile ısıtma ve soğutma yapılabilir. Eğer istenirse gerekli hesapların yapılması ve doğru projelendirilmesi ile bu cihazlara taze hava da bağlanabilir.

 

Gizli Tip Fancoil

Gizli Tip Fancoil Sistemleri, ortamı ısıtma ve soğutma amacıyla kullanılabilen, farklı mevsim sıcaklıklarına en iyi ve verimli şekilde uyum sağlayarak kullanıcılarına konforlu bir yaşam alanı oluşturan sistemlerdir. Otel, ofis, alışveriş merkezi, restoran, otel, konutlar, hastaneler ve havalimanları gibi alanlarda ihtiyaç duyulan konfor şartlarını sağlayacak şekilde tasarlanmışlardır. Yeni teknoloji, çevre dostu, Gizli Tip Fancoil sistemleri, diğer fancoil ünitelerine göre çok daha verimlidir. Paslanmaya dayanıklı metal malzemelerden üretilen fancoil sistemleri aynı zamanda düşük ses seviyesi ve kompakt tasarımıyla kolay kurulum imkanı sağlamaktadır.

Gizli Tip Fancoil Cihazlarının tercih edilmesinin en önemli nedenleri;yüksek verimliliği ile enerji tasarrufu sağlaması, özel tasarımı sayesinde sessiz yapısı, kompakt boyutu ve yapısıyla saha uyumluluğu, uzun ömürleri ile düşük servis ve bakım ihtiyaçlarıdır. Günümüzde birçok yaşam alanında aktif olarak kullanılmaktadır.

Gizli Tip Fancoil Sistemlerinin Genel Özellikleri

-Sessiz ve verimli fan motoru
-Düşük Titreşim
-Özel izolasyon sistemi ile düşük ses seviyesi
-Düşük İşletme Maliyeti
-Mikropları önlemek ve suyun rahatlıkla akmasını sağlamak için özel verilmiş eğim.
-Kolayca takılıp çıkartılabilir.
-Mikrop oluşumu ve aşınmaya karşı koruma amaçlı kolay temizlenebilir fırınlanmış toz boya kaplama.
-Tava dışında yoğuşmayı engellemek için sık ve kapalı hücre izolasyonu.
-Gizli döşeme tipi cihazlarda özel izolasyonlu “L” tava yapısı sayesinde gerektiğinde gizli tavan tipi uygulaması şeklinde kullanılabilme imkanı sağlar.

Asya İklimlendirme olarak otellere, fabrikalara, yemekhanelere, mutfaklara, cafe gibi mekanlara duman tutucu filtre sistemleri uygulamaktayız. İşletmeniz için uzman ekibimizle gerekli ölçümleri yaparak özel filtreler üretmekteyiz. Kaliteli, uygun ve verimli filtreler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.