Samsung VRF Klima Fiyatları

Bir harici dış üniteyle seksene yakın iç ünitenin kontrolünü yapabilen Samsung VRF Klimaları, yoğun insan kalabalıklarının olduğu kapalı mekânların ısıtılıp soğutulmasını sağlar. Maksimum verimle doğru iklimlendirme yapabilmek için kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen Samsung VRF Klimalarını yerleştireceğiniz mekânın seçimi oldukça önemlidir.

 

Samsung VRF Klimaları kullanılacağı bölgenin özelliklerine göre üç farklı dış üniteye sahiptir. Bunlar: güçlü ısıtma ve soğutma performansıyla; büyük işletme, plaza ve fabrikalarda kullanılan DVM-S VRF Klima Serisi, yüksek enerji tasarrufuyla villa ve ofislerde kullanılan DVM Mini VRF Klima Serisi ve Samsung’un özel olarak geliştirdiği su soğutmalı az yer kaplayan, DVM Water VRF Klima Serisidir.

 

Asya İklimlendirme olarak mekânınıza en uygun Samsung VRF Klimasını yerinde ücretsiz keşif yaparak belirliyor ve size en uygun fiyat teklifini sunuyoruz. Anlaşmanın sağlanmasıyla birlikte uzman ekibimizin belirlemiş olduğu VRF klimanın kurulum ve montajını gerçekleştiriyoruz.