Mekanınıza Uygun Isıtma Sistemleri

Asya İklimlendirme Ailesi olarak ısıtma sistemlerinde üstün teknolojilere sahip bir firmayız. Ayrıca müşterilerimizin yerlerine uygun olan ısıtma sistemlerini, yerinde keşif ve çözümler sunarak projelendiriyoruz. Böylelikle en verimli sistem seçilerek; enerji tasarrufu, alandan tasarruf, güçlü performans ve uzun ömürlü bir ısıtma sistemine sahip olmuş oluyorsunuz. Isıtma sistemleri genel olarak; Doğalgazlı ısıtma sistemleri, Konvektör ısıtma sistemleri, Yerden ısıtma sistemleri, Radyant ısıtma sistemleri ve Isı pompası olarak 5’e ayrılmaktadır.

 

Doğalgazlı Isıtma Sistemleri:
Isıtma sistemleri kullanım alanları olarak fabrika, atölye, depo ve daha birçok yerlerde, ısıtma sistemlerini uygun yerlerde kullanılmasına zemin hazırlıyoruz.
Konvektör Isıtma Sistemleri:
Konvektör sistemleri sayesinde ısınma konusunda verimi en üst seviyeye çıkarmış olurken kullanılan enerjiden de yüksek bir miktar verim elde etmiş olursunuz.
Yerden Isıtma Sistemleri:
Yerden Isıtma Sistemleri sayesinde, mekândaki ısı kaybını zemindeki betonun içindeki borular ile ısı kaynağından aldığı enerjiyi zemin altından dağıtır.
Radyant Isıtma Sistemleri:
Radyant Isıtma Sistemi, ekonomik ve konfor yönünden fazlasıyla avantajlı bir sistemdir. Genellikle cami, halısaha, kafe, spor salonu vb kapalı mekanlarda kullanılmaktadır.
Isı Pompası:
Isı pompası, ısı enerjisini bir ortamdan alıp diğer bir ortama taşımasını sağlayarak, yüksek enerji ve düşük maliyet ile ortamı ısıtmasına yardımcı olur.

 

Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren profesyonel derecede bir ekibimiz var. Ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz ısıtma sistemleri referanslarımızı görmek için referans sayfamızı inceleyebilirsiniz. Isıtma sistemleri için fiyat, montaj, yedek parça ve servis hizmetimiz hakkında bilgi almak için 0212 509 66 26 numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.