Mekanınıza Uygun Soğutma Sistemleri

Asya İklimlendirme ailesi olarak, yaz aylarındaki sıcak hava şartlarına uygun ileri teknolojisi sayesinde müşterilerinin mekân koşullarına uygun soğutma sistemleri projelerini geliştirmekteyiz. Soğutma sistemleri; Merkezi klima sistemi, Rooftop sistemleri, Chiller sistemleri, Vrv-Vrf klima sistemleri olarak 4’e ayrılmaktadır.

 

Merkezi Klima Sistemleri:
VRV olarak adlandırılan ve değişken debili soğucutu akışkan sistemi olarak da bilinen konut ve ticari ortamlara yönelik geliştirilen merkezi klima sistemleridir.
Rooftop Sistemleri:
Rooftop klima sistemi dış ortama monte edilmek üzere tasarlanan çok fonksiyonlu iklimlendirme sistemlerinde kullanılan ve kompakt olan cihazlardır.
Chiller Soğutma Sistemleri:
Chiller soğutma sistemleri genel anlamda mahalledeki ısınan havayı dışarı atarak ortamın soğutulmasını sağlayan sistemdir.
Vrf Klima Sistemleri:
Vrf klima sistemi sahip olduğu üstün teknoloji ile akıllı binaların, mağazaların, alışveriş merkezlerinin, otellerin, valiliklerin ihtiyaç duyduğu soğutma ve ısıtma sistemleridir.

 

Bu dört sistem arasından en çok kullanılan ve en yeni teknolojiye sahip olan Vrf klima sistemlerinde Samsung ’un Türkiye Distribütör’lüğünü de gerçekleştirmekteyiz. Sürekli kendisini geliştirmek için eğitimlere katılan profesyonel ekibimiz soğutma sistemlerinde en iyi konuma gelmeyi amaçlamaktadır.