Alışveriş Merkezleri İklimlendirme Sistemleri

Kapalı alanlarda büyük önem taşıyan iklimlendirme sistemleri, Alışveriş merkezleri gibi insan yoğunluğunun fazla olduğu yapılarda önemini arttırmaktadır. Alışveriş Merkezinin büyüklüğüne ve kapasitesine göre dayanıklı ve kaliteli iklimlendirme sistemleri uygulanması gerekmektedir. Alışveriş merkezlerinin en büyük şikâyetlerinden biri içerideki havasız ortamdır. Bu şikâyetin kaldırılması için iklimlendirme sistemlerinden, havalandırma sistemlerinin uygulanması gerekmektedir. Alışveriş Merkezlerinde VRF klima sistemleri ile hem ısıtma ihtiyacı hem de soğutma ihtiyacı tek bir sistem ile giderilerek enerji tasarrufu sağlanmış olur.

 

Alışveriş merkezlerinde iklimlendirme sistemleri kullanmanın; Konfor, Servis bakım sıklığı ve kolaylığı, İşletme kolaylığı, Çevre faktörü ve Sistem maliyeti gibi avantajları vardır.

 

Alışveriş merkezinde ve içeride bulunan mağazalarda kullanmış olduğunuz iklimlendirme sistemlerinin onarım, bakım, montaj ve servis hizmetini en profesyonel şekilde gerçekleştirmekteyiz. Alışveriş merkezi, banka ve mağaza gibi yerlerde uygulamış olduğumuz iklimlendirme sistemleri referanslarımız için tıklayınız.