Samsung Merkezi Klima Türkiye Distribütörü

Samsung’un Distribütörlüğünü yapan firmamız, Merkezi klima sistemlerinde sizlere hizmet vermektedir. Büyük yapılarda iklimlendirme hizmetini kolaylıkla giderebilen Samsung Merkezi klima sistemlerinin göze çarpan özellikleri şunlardır;
● Yüksek güvenilirlik,
● Düşük ses seviyesi,
● Bina otomasyon sistemine uygunluk,
● Yüksek tasarım esnekliği,
● Az alan kullanımı,
● Isıtma sistemleri için farklı bir cihaza ihtiyaç duyulmaması

 

Ülkemizde ve Dünya da en çok tercih edilen marka olan Samsung, Merkezi klima sistemlerinde bilgisayar (pc) ve akıllı telefon ile kontrol edilebilmektedir.

 

Birçok yararlı özelliği bulunan Samsung Merkezi Klima Sistemlerinin asıl kullanım amacı tek bir dış ünite ile içerdeki üniteleri kolaylıkla kontrol edebilmektir. Kullanım alanlarına göre soğutma özelliği ikiye ayrılmaktadır. Bunlar hava ile soğutma ve su ile soğutmadır. Hava ile soğutma en yaygın sistemdir. Bu sistemde ısı transferi fanlar yardımı ile gerçekleşmektedir. Su soğutmada ise dış ünite boyutları küçük olup, fana ihtiyaç duyulmayan sistemlerdir.
Samsung Mekrezi Klima Sistemlerinin Kullanım Alanları Şunlardır;
● Otel
● Villa – Konut – Plaza
● Alışveriş Merkezi
● Restoran
● Fabrika
● Hastane
● Sinema ve Tiyatro
● Stadyum ve İş Yeri
Bu ve benzeri yapılarda kullanmak istediğiniz veya kullanmış olduğunuz Samsung Merkezi Klima Sistemlerinin montaj, bakım, onarım ve servis hizmetini profesyonel ekibimizle en iyi şekilde gerçekleştirmekteyiz.