Asya İçin Çok Değerlisiniz
Değerli İş Ortaklarımız,
 
 
Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığı’nın COVID-19 virüsü ile ilgili yapmış olduğu açıklama ve uyarıları yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda Firma Yöneticilerimiz Çalışan Sağlığı, Güvenliği ve İş Sürekliliği hususunda İSG Kurulumuz ile paralel hareket etmekte olup ‘Pandemi Önlemleri’ konusunda aktif olarak kararlar almaktadır.
 
Tüm çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin sağlığının bizlerin birinci önceliği olduğunu belirterek, yeni yaşanan gelişmeler ile birlikte tüm ASYA İKLİMLENDİRME ekip arkadaşlarımızın 19 Mart 2020 itibariyle dönüşümlü olarak evden çalışma (home office) düzenine geçtiğinin bilgisini sizler ile paylaşıyoruz. Dijital yeteneklerimizi daha fazla kullanacağımız evden çalışma düzeni ile ilgili yedi günde bir değerlendirme yapılarak bilgilendirmelere devam edilecektir. 
 
Hem sizlerin hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak için aldığımız bu karar uyarınca tüm ekip arkadaşlarımız; 
 
•  Sağlanan gerekli alt yapı, güvenlik önlemleri ve olanaklar ile mevcut görevlerini kısmen evlerinden sürdürmeye devam edeceklerdir.
Yerinde müdahalenin gerekli olduğu acil durumlar dışında tüm hizmet ve desteklerimiz uzaktan sağlanarak, raporlanacaktır. 
•  Müşteri ziyaretleri, görüşmeler ve toplantılarımız mümkün olduğunca dijital platformlar üzerinden planlanacaktır.
 
Sizlerle işbirliği içerisinde süreçlerimize değer katmak adına tüm çalışmalarımız aynı özenle ve hızla devam ettirilecektir. 
Bu süreçte sağlayacağınız katkı, destek ve anlayış için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
 
Saygılarımızla,
 
Asya İklimlendirme