Restoranlarda İklimlendirme Sistemleri

Restoranlarda İklimlendirme Sistemleri sayesinde müşterileriniz konforlu ve ideal sıcaklık ortamlarında sipariş ettiği yiyecek ve içecekleri keyifli bir şekilde tüketeceklerdir.

 

İklimlendirme Sistemleriyle restoranlardaki atmosferik şartlar otomatik olarak kontrol altında tuttuğundan; birbirinden farklı ihtiyaçlarına sahip mutfak, depo, kiler ve servis alanlarının ısıtma soğutma ve havalandırma işlemleri mekânın kapasite durumuna bağlı olarak şartlandırılmaktadır.

 

Restoranlarda İklimlendirme Sistemlerini kullanmak neden önemli?
● Restoranlarda kullanacağınız havalandırma sistemleriyle müşterileriniz yemek kokularından rahatsız olmadan yemeklerini yiyebilmesi için
● Depo alanlarında kullanacağınız klima sistemleriyle yiyeceklerin bozulmasının önüne geçebilmek için
● Konukların uygun sıcaklık ortamında yemeklerini keyifli bir şekilde tüketebilmesi için restoranlarda iklimlendirme oldukça gerekli bir ihtiyaçtır.

Restoranlar gibi insan sirkülasyonlarının yoğun olduğu kapalı mekânlarda ısıtma, soğutma, havalandırma ve havanın neminin alınması sağlık açısından oldukça önemli olduğu için; mekâna yerleştirilecek iklimlendirme sistemlerinin alanında uzman kişiler tarafından belirleniyor olması gerekmektedir. Asya İklimlendirme olarak profesyonel uzman ekibimizle birlikte yerinde ücretsiz keşif yaparak restoranınıza en uygun klima sistemini öneriyoruz.