Alana Özel Klima Otomasyon Sistemleri

Klima Otomasyon Sistemleri, Endüstriyel ve konfor amaçlı uygulamalarda ortamın ısıtılması, soğutulması ve uygun nem şartlarının sağlanması amacı taşır.

Klima Otomasyon Sistemleri

Klima Otomasyon Sistemleri, Endüstriyel ve konfor amaçlı uygulamalarda ortam havasının ısıtılması, soğutulması, temizlenmesi, taze hava ve uygun nem şartlarının sağlanması amacıyla kullanılmaktadır. Bütün bu ihtiyaçları merkezi yapıda çözebilen sistemlerdir.
Kullanılan projeler birbirinden farklıdır ve klima otomasyon sistemleri, birbirlerini karşılayacağı şekilde özel imal edilirler. İş merkezleri, hastaneler, fabrikalar ve alışveriş merkezi gibi alanlarda kullanılmaya uygundur.

Klima Otomasyon Sistemleri Amacı

 Otomasyonun amacı; giderlerin en düşük seviyede tutularak konforun sağlanabilmesidir.

 

Klima Otomasyon Sistemleri Avantajları

1.Yatırım maliyeti düşüktür.
2.Çok sık bakım gerektirmez.
3.Senaryoların sınırlı olduğu sistemler için ideal bir çözümdür.

 

Klima Otomasyon Sistemleri Genel Kullanım Amacı

Merkezi Otomasyon Sistemleri, Konfor şartlarının fancoil ve yerden ısıtma sistemi ile istenilen sıcaklığa getirilmesi sonucu sağlanmaktadır. HVAC olarak adlandırılan ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri ile binanın iç sıcaklığı çeşitli bölgelere konumlandırılan klima santralleri vasıtası ile kontrol edilmektedir.
Ufak çaplı binalarda bulunan sıcaklık klima santralinin üzerine yerleştirilen bir termostat cihazı ile sağlanırken, büyük çaplı binalarda klima santrallerinin merkezi bir bilgisayara bağlı kalarak kontrol edilmesi gerekmektedir.
Klima Otomasyon Sistemleri Kullanım Alanları:
 İş Merkezleri için, Klima Otomasyon Sistemleri
 Hastaneler için, Klima Otomasyon Sistemleri
 Alışveriş Merkezleri için, Klima Otomasyon Sistemleri
 Fabrikalar için, Klima Otomasyon Sistemleri
Türkiye' nin her noktasında profesyonel işçiliğimizle hizmetinizdeyiz! 
Bizi Arayın 0 (212) 509 66 26