Alana Özel Konvektör Isıtma Sistemleri

Kapalı mekânlarda kullanılan Konvektör Isıtma Sistemleri bulunduğu ortamda dengeli ısı dağılımı sağlayarak enerji tasarrufunu maksimum düzeyde tutar.

Konvektör Isıtma Sistemleri

Genellikle kapanlı mekanlarda ısınma ihtiyacını karşılayan ısıtıcılar, ortamdaki havayı konveksiyon prensibi ile ısıtan cihazlardır.
Gövdenin alt tarafında bulunan kanallarda olan soğuk hava, cihazda bulunan rezistansın ısınan kanatları arasından geçerek ön tarafta bulunan kapak üzerindeki hava kanallarından ısınarak yükselir ve sıcak hava ortaya çıkar. Bu şekilde hava, doğal ısı dolaşımı yaparak bulunduğu ortamın hızlı şekilde ısınmasını sağlar.
Bu şekilde güvenli bir ısı ortaya çıkaran bu cihazlar aşırı ısınma veya zararlı ısı yaymadan o mekanı güvenli bir şekilde ısıtır.

Konvektör Isıtma Sistemleri Nerede Kullanılır?

 Konvektör ısıtıcı modelleri birçok mekanda kullanılabilir.
Genel olarak iç mekanlarda kullanılsa da dış mekanlarda da kullanılabilmektedir.
Kış bahçesi ve teras gibi alanlarda da yakın mesafeleri ısıtmak için kullanabilirsiniz.

 

Konvektör Isıtma Sistemleri Avantajları

1.Çalışma prensibi olarak konvektörler, sıcak havayı yaymak için herhangi bir ek maddeye ihtiyaç duymazlar.
2.Bu mekanizmalar her ne kadar odanın hızlı ısınmasına olanak sağlasa da, ortamdan kalkan tozu sınırlayan doğal hava akışının etkisiz kalmasına da sebep olur.
3.Doğal olan hava akışı alandaki tozun havalanmasına sebep olurken, cihazdaki soğuk rezistans, tozun yanmasının da önüne geçer. Fanlı modeller hariç konvektörler sessiz çalışır.

 

Konvektör Isıtma Sistemlerinin Faydaları

Isıtma kapasitesi, marka ve nitelik bakımından çeşitlilik gösteren ısıtıcılar, sıcaklık seviyesini kontrol altında tutarak her ortama uyum sağlar. Farklı alanlarda maksimum performans sağlayan konvektör ısınma sistemleri, iç mekanlarda akılcı çözümlere imza atar.
Sessiz çalışma özelliği hem gece hem de gündüz saatlerinde gürültü kirliliğine sebebiyet vermez. Dijital kontrol paneli, kullanımı kolaylaştırır ve ideal sıcaklığın ayarlanmasına yardımcı olur. Zamanlayıcı sistemi sayesinde uyku düzeninize göre cihazı kolayca programlama imkanı sunar.
Konvektör Isıtma Sisteminin Kullanım Alanları:
 İç Mekanlar için, Konvektör Isıtma Sistemleri
 Dış Mekanlar için, Konvektör Isıtma Sistemleri
 Kış bahçesi için, Konvektör Isıtma Sistemleri
 Teras gibi alanlar için, Konvektör Isıtma Sistemleri
Türkiye' nin her noktasında profesyonel işçiliğimizle hizmetinizdeyiz! 
Bizi Arayın 0 (212) 509 66 26