Vantilatör Sistemleri

VANTİLATÖR SİSTEMLERİNİN AVANTAJLARI

Sıcakların insanı bir hayli boğması nedeniyle herkesin serinlemeye ihtiyaç duyduğu ortada. Çoğu kişi serinlemek için elektronik aletleri tercih etmektedir. Bu nedenle kafamızda şu durum canlanıyor Vantilatör Sistemleri mi? Klima mı?. Birçok kişinin aklına hemen klima tercihi gelebilir fakat, Klima'nın birçok artısı olduğu kadar birçok eksiside bulunuyor.

Bu sıcaklarda odamızı, kendimizi serinletmek istiyorsak bunları dikkatli bir şekilde yapmamız gerekir. Yoksa serinliyelim derken hasta olabilir. Dışarısının sıcaklığı ile oda sıcaklığımızın maksimum derecesi 7 olmalıdır. Klima ile odamızı kış aylarını döndürebilsek bile bu birçok rahatsızlığı beraberinde getiriyor. Vantilatör Sistemleri 'nde böyle bi etken olamadığı için, sağlık sorunlarıyla karşılaşma riski klimaya oranla çok daha az olmaktadır. Klimalar oldukça sorunlu elektronik aletlerdir. su akıtması, uzaktan kumanda sorunu, ısıtma problemi vb birçok problemi beraberinde getirmektedir. Vantiratörler ise uzun süre bakıma ihtiyaç duymadan çalışabilirler.

Vantilatör Sistemleri birçok klimadan daha az elektrik harcamaktadır. Vantilatör Sistemleri 'de yapılan en büyük hatalar'dan biri direkt vantiratörün önüne geçmektir, bu birçok soruna yol açabilir. Bunu yapmak yerine vantiratörünüzü hareketli moda alabilirsiniz.

 

VANTİLATÖR SİSTEMLERİ NASIL SEÇİLİR


Vantilatör Sistemleri ihtiyacınıza göre şekil alabilen elektronik aletlerdir çok büyük vantilatörler'de mevcut çok küçükleride. Yaz ayında ofiste sıcak havalardan muzdaripseniz masaüstü küçük bir vantiratör işinizi görücektir. Vantilatör Sistemleri seçiminde en önemli faktörlerden bir kaç tanesi şunlardır.

● Harcadığı Elektrik
● Dönme Hızı
● Çıkardığı Ses Şiddeti
● Hız İçin Ayarlanabilir Kademe Sayısı

 

VANTİLATÖR SİSTEMLERİ TÜRLERİ
 

Vantilatör Sistemleri Türleri, kendi aralarında gruplara ayrılmaktadırlar. Sıcak yaz mevsimlerinin klimadan sonra ferahlatıcı ve rahatlatıcı işlevi olarak kullanılan sistemlerden biri olan Vantilatör Sistemleri, bu alanda uygun maliyetli kullanımı sayesinde sıklıklıkla tercih edilmektedir.

● Buharlı Vantilatör Sistemleri
● Ayaklı Vantilatör Sistemleri
● Masaüstü Vantilatör Sistemleri


MASAÜSTÜ VANTİLATÖR SİSTEMLERİ
 

Genelde masa başı işlerde ofis ortamında kullanılan masaüstü vantilatör sistemleri çok fazla elektrik tüketmez hem de masanızda bulunmakta olan bilgisayar, telefon, yazıcı gibi cihazların ürettiği sıcaklığın etkisini azaltır. Masaüstü Vantilatör Sistemleri sıcak yaz mevsimlerinde soğutma etkisi görerek hem klima sistemlerine nazaran daha uygun bütçeli bir ferahlık sunmaktadır.
 

BUHARLI VANTİLATÖR SİSTEMLERİ

 
Vantilatör Sistemleri çıkardığı rüzgarın yanı sıra çıkaracağı soğuk buharın ferahlatıcı etkisini hissetmek isteyenler elbette olabilir. Oda içerisinde çok yer kaplamayan yapılarıyla kullanıcıyı bi hayli mutlu etmekte. Sıcak mevsimlerinz vazgeçilmezi olan Buharlı Vantilatör Sistemleri çalışma ortamınızın ve evinizin vazgeçilmezi olacaktır.
 

AYAKLI VANTİLATÖR SİSTEMLERİ

 Türkiye'de neredeyse her evde bulunmakta olan ayaklı vantilatör sistemleri  hem cep dostu olup hemde fiyatlarıyla kullacıyı mutlu etmektedir.
 
 vantilatör sistemleri


VANTİLATÖR SİSTEMLERİ NEYE GÖRE SEÇİLMELİDİR ?

 
Sıcak Yaz mevsimlerinin vazgeçilmezi olan vantilatör sistemleri sizleri çalışma ortamınızda ve evinizde serinletme amacı ile genellikle klima ile birlikte tercih edilmektedir. Peki bu yaz aylarının vazgeçilmezi olan vantilatör sistemleri neye göre seçilmelidir? sorusunun cevabı kısaca şu şekildedir. Yaz mevsiminin kavucurucu sıcaklarında "kurtarıcı" olarak bilinen ve sizleri yazın sıcağından kurtaran bir nebze de olsa serinlemenizi sağlayacak olan Vantilatör Sistemleri bu sebeple tercih edilmektedir. Sizde yaz aylarının kavurucu sıcaklarından bir nebze de olsa korunmak istiyorsanız Vantilatör Sistemleri ni tercih edebilirsiniz.

VANTİLATÖR SİSTEMLERİ NEDİR? ÖZELLİKLERİ NELERDİR? ?

 
Kavurucu yaz aylarının vazgeçilmez sistemleri arasında yer alan Vantilatör Sistemleri sizler için üretilmektedir. Hemen hemen her evde bulunan vantilatör sistemleri birçoğumuzun "kurtarıcısı" olarak sayılmaktadır. Peki bu Vantilatör Sistemleri Nedir? Vantilatör Sistemleri nin Özellikleri Nelerdir? sorularının cevabını biliyormuyuz? Vantilatör Sistemleri, sıcakların bir hayli boğması nedeniyle hemen hemen birçoğumuzun tercih etmiş olduğu havalandırma sistemleri dir. Vantilatör sistemlerini tercih etmemizdeki amaç, ev ve işyerlerimizde yaz aylarının inanılmaz sıcaklarından bir nebze de olsa korunmak ve ferahlık elde etmektir. Bu sebeple sizler için piyasaya sunulan bu sistemler birbirinden farklı çeşitleri ve özellikleri ile karşınıza çıkmaktadır. Sizde acaba klima mı? vantilatör mü? soruları arasında kalıyorsanız blog yazımızda yer alan detayları inceleyip kararınızı verebilirsiniz.