Isıtma Sistemleri

Asya İklimlendirme Ailesi olarak 2005 yılından beri hizmet verdiğimiz ısıtma sistemlerinde profesyonelleşmiş ekibimiz ile çevreye duyarlı bir şekilde kalitemizden ödün vermeden bütçe dostu hizmetler sunmaktayız. 13 yıllık tecrübesiyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ekibimizle yerinde keşif ve çözümler sunarak yapıya en uygun ısıtma sistemlerini uygulamaktadır. Kendi içinde 5’e ayrılan ısıtma sistemleri kış aylarının vazgeçilmezidir.

 

Isıtma sistemlerini depo, fabrika, mağaza, ofis, soyunma odaları, camii, sinema salonu vb. kapalı alanlara uygulana bildiği gibi kafe, teras, balkon ve kış bahçeleri vb. birçok açık alana da uygulanabilmektedir.

 

Isıtma sistemlerinde projelendirme dışında servis hizmetini de sağlamaktayız. Sağladığımız projelendirme, servis, bakım, onarım, yedek parça ve montaj hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 509 66 26 numaramızdan info@asyaiklimlendirme.com.tr mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Isıtma sistemlerinde daha önce çalıştığımız firmaları görmek için referans sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.